480 είναι οι συνάνθρωποί μας που υποστηρίζονται ποικιλοτρόπως από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τα 16 καταρτισμένα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά. 480 άτομα της τρίτης ηλικίας που δεν αυτοεξυπηρετούνται πλήρως, ηλικιωμένοι με κινητικές δυσλειτουργίες και ειδικά προβλήματα, κάτοικοι του Δήμου Παύλου Μελά που ζουν μόνοι τους ή δεν έχουν την πλήρη φροντίδα της οικογένειας ή που το εισόδημά τους δεν τους επιτρέπει να εξασφαλίσουν τις απαιτούμενες υπηρεσίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους στέκονται καθημερινά ως αποκούμπι οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο Σπίτι». Δημόσιοι λειτουργοί, καταρτισμένα στελέχη, επιστήμονες. Αυτοί είναι οι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη στην πρώτη γραμμή, ώστε να μπορέσουν να είναι άμεσα δίπλα σε όποιον τους χρειάζεται.

Μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, το πρόγραμμα επεκτείνεται και το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι», με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και αυταπάρνησης, πραγματοποιεί κατ’ οίκον επισκέψεις, όχι μόνο στα σταθερά μέλη του προγράμματος αλλά και σε όσους δημότες  έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες τους, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

 

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΆνετα η Μάντσεστερ Σίτι, 2-0 τη Φούλαμ
Επόμενο άρθροΝ. Παναγιωτόπουλος για “Μέδουσα”: Αποτρέπει την αποσταθεροποίηση στην Αν. Μεσόγειο