Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022, 16:34

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε συστάσεις στον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες του «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας. Οι «πράσινοι» ζητούν να αποφύγουν οι φίλοι της ομάδας τις παρεκτροπές, τα καπνογόνα και τα λέιζερ, που μπορούν να επιφέρουν τιμωρία του «τριφυλλιού».

H ανακοίνωση:

«Απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός δίνει ένα σημαντικό αγώνα κόντρα στη Σλάβια Πράγας στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Οι φίλοι της ομάδας μας έχουν ήδη δείξει τη διάθεσή τους να συμπαρασταθούν στο Τριφύλλι, εξαντλώντας τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Απαραίτητα στοιχεία είναι η φωνή και η υποστήριξη όλων σε κόσμιο πλαίσιο. Κάθε συμπεριφορά που θα ξεπεράσει τα όρια, θα είναι άμεσα βλαπτική στην ομάδα και μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία της. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε στις εξέδρες του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» να αποφύγουν χρήση καπνογόνων και λέιζερ. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι χαρακτηρισμένος από την UEFA ως υψηλής επικινδυνότητας, οπότε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ο 12ος παίκτης μας, θα πρέπει με τη συμπεριφορά του να προστατέψει το σπίτι του συλλόγου.

Όλοι μαζί για την πρόκριση!»


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022, 16:37

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜουλκιώτης: «Πρωταθλητές» στη φτώχεια οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΕρντογάν: «Ανησυχεί η Ελλάδα με το γεωτρύπανο. Εγώ τη δουλειά μου κάνω»