Την παραίτησή του στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, έθεσε πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης η οποία και δεν έγινε δεκτή.

 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο κ. Σγουρίδης αποκάλυψε ότι μέσω sms που έστειλε στον Πάνο Καμμένο έθεσε την παραίτηση του στη διάθεσή του, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

 

Νωρίτερα, ο Παναγιώτης Σγουρίδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να καθυστερήσει να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών, καθώς, όπως είπε, «μπορεί να συμβούν γεγονότα».

 

Στην ερώτηση «τι θα μπορούσε να συμβεί», ο κ. Σγουρίδης απάντησε: «Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Κατηγορηματικά, δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο».

 

Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε ανυπόστατες θεωρίες φαντασίας που δεν εξυπηρετούν την Ελλάδα τα περί δήθεν θερμών επεισοδίων αδειάζοντας ουσιαστικά τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης.

 

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος «άδειασε» τον  αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη, με ανάρτησή του στο twitter.

 

«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα . Είμαστε η πιό ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά», έγραψε ο υπουργός Άμυνας.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι πολίτες θα δώσουν άλλη μια τετραετία στην κυβέρνηση
Επόμενο άρθροΤο ΚΙΝΑΛ «μάζεψε άρον άρον» τον κ. Μαλέλη