Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023, 09:29

Χαμηλούς τόνους παρά την τεράστια νίκη με 5-2 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ στο Ανφιλντ κράτησε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής της Βασίλισσας περιμένει συγκεντρωμένος ενόψει του επαναληπτικού, ενώ δεν ξέχασε το πέρασμά του από την Εβερτον. 

«Δεν είναι εύκολο, ειδικά έτσι όπως άρχισε το παιχνίδι. Δεν χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας και σιγά σιγά πήραμε τον έλεγχο της μπάλας και ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Ο Βινίσιους έπαιξε εκπληκτικά. Ο πρώτος αγώνας πήγε καλά και τώρα πρέπει να σκεφτούμε το δεύτερο μέρος, όπου θα παλέψουμε και θα υποφέρουμε. Δεν έχει τελειώσει. Η Λίβερπουλ υπέφερε στο 2ο ημίχρονο, όμως εμείς υποφέραμε στο 1ο. Στην ισοπαλία, πίεσαν πολύ», δήλωσε αρχικά στο προπονητής της Ρεάλ.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τις σκέψεις του όταν η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 2-0: «Σκέφτηκα τη Μάντσεστερ Σίτι και ήλπιζα να συμβεί το ίδιο. Συνέβη το ίδιο και καλύτερα. Αρχίσαμε να σκοράρουμε, να δημιουργούμε κινδύνους, να βελτιώνουμε την άμυνά μας. Μας προκάλεσαν προβλήματα από τα δεξιά, γιατί πήγαινε από εκεί ο Τζόρνταν Χέντερσον. Μετά τον ελέγξαμε καλύτερα, βάζοντας τον Φεντερίκο Βαλβέρδε αριστερά, ο οποίος είχε περισσότερη ενέργεια. Νομίζω ότι ο Ροντρίγκο έκανε φανταστική δουλειά μπροστά και πίσω. Όταν έχεις τέτοιο προβάδισμα πρέπει να βοηθούν και οι επιθετικοί και αυτό έκαναν».

Τέλος δεν ξέχασε την παρουσία του στον πάγκο της Εβερτον: «Τους γνώριζα. Είμαι Εβερτον, οπότε ήταν ντέρμπι για μένα».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023, 09:29

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Επίθεση αντιεξουσιαστών σε σούπερ μάρκετ – Έσπασαν τζαμαρίες, πέταξαν μπογιές
Επόμενο άρθροΑυτόχθονες φυλές: Μετά τους ελέγχους έρχονται και οι πληρωμές