Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020, 19:04

Να αγωνιστεί με συγκέντρωση και να μην επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα που θα επικρατει στο ΣΕΦ θα πρέπει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Τζιμέρ Φριντέτ στη media day του «τριφυλλιού» πριν το ματς με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πώς πέρασε τη σημερινή ημέρα: «Ήταν ωραία μέρα. Πήγαμε στην παραλία για να πετάξουμε χαρταετό, περάσαμε όμορφα, αλλά τώρα επιστρέψαμε στη δουλειά».

Για το αν γνωρίζει την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ: «Ανυπομονούμε να παίξουμε, θα είμαστε έτοιμοι για ένα ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Οι οπαδοί θα είναι εκεί για να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να μην επηρεαστούμε από το περιβάλλον, για να κάνουμε το παιχνίδι μας, που ελπίζω να είναι καλό».

Για τη βαθμολογία: «Και για τις δύο ομάδες είναι σημαντικό. Σε αυτό το σημείο της χρονιάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη».

Για το αν έχει ζήσει αντίστοιχα ντέρμπι στο παρελθόν: «Στο κολέγιο είχαμε ντέρμπι τέτοιες αντιπαλότητας. Ήταν μεγάλο ντέρμπι, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Δεν έχω ξαναζήσει μια τόσο μεγάλη αντιπαλότητα. Είναι σημαντικό ένα τέτοιο παιχνίδι, χαίρομαι που συμμετέχω. Θες να βγεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για τους οπαδούς και την ομάδα σου. Ελπίζω να είναι μια καλή μέρα για εμάς».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020, 19:27

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτη Βουδαπέστη ο τελικός του Europa League το 2022
Επόμενο άρθρο«Να οδηγήσουμε το παιχνίδι στον ρυθμό που θέλουμε»