Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020, 00:26

Ο Κώστας Φορτούνης με ένα (εκπληκτικό) γκολ και μία ασίστ πρωταγωνίστησε στη νίκη (2-0) της Εθνικής μας ομάδας επί της Μολδαβίας, με τον ίδιο στις δηλώσεις του, μετά το ματς στο Κισινάου, να στεκεται στη σημασία που έχει για τη «γαλανόλευκη», η νίκη στον «τελικό» με τη Σλοβενία.

Παράλληλα ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού σε ερώτηση για την κριτική που του ασκείται επισήμανε ότι «δεν έχω να απαντήσω κάτι. Προσπαθώ να δείχνω αυτό που μπορώ μέσα στο γήπεδο».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην κάμερα του «Open»:

Για τη νίκη επί της Μολδαβίας: «Από την αρχή είχαμε δύο τελικούς μπροστά μας. Κερδίσαμε τον έναν. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα μας περιμένει στο μισό γήπεδο του. Κάναμε ευκαιρίες, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε κι έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Για την απόδοση του και αν ήταν απάντηση στην κριτική που δέχεται: «Προσωπικά δεν έχω να απαντήσω κάτι. Προσπαθώ να δείχνω αυτό που μπορώ μέσα στο γήπεδο. Άλλες φορές είμαι καλός, άλλες φορές όχι. Προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Για τον «τελικό» με τη Σλοβενία την Τετάρτη: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε και στον εκτός έδρας αγώνα ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, μαζί με εμάς. Θα παλέψουμε για την πρώτη θέση. Είμαστε σε καλό μομέντουμ και θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020, 00:35

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚοντά στην πρόκριση το Βέλγιο, «νοκ-άουτ» η Αγγλία
Επόμενο άρθροΚόντρα στον Ρούμπλεφ την Τρίτη ο Τσιτσιπάς