Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, 09:53

Ο Μάικλ Πόρτερ των Ντένβερ Νάγκετς σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν έχει εμβολιασθεί για τον Covid-19, καθώς όπως επισήμανε, φοβάται πιθανές παρενέργειες του εμβολίου.

Ο Πόρτερ που πρόσφατα υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Νάγκετς, αξίας 170 εκατ. δολαρίων, προστέθηκε στη λίστα αρκετών παικτών που δεν επιθυμούν να εμβολιασθούν.

Πιο συγκεκριμένα ο Πόρτερ είπε: «Έχω νοσήσει δύο φορές από κορωνοϊό, είδα πώς αντέδρασε το σώμα μου και, αν και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξουν παρενέργειες αν κάνεις το εμβόλιο. Οπότε δεν αισθάνομαι άνετα να το κάνω.

Η στάση μου σχετικά με το αν πρέπει να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο, είναι ότι σίγουρα δεν πρέπει να συμβεί αυτό. Πρέπει ο καθένας να αποφασίσει για τον εαυτό του. Αν θες να το κάνεις, επειδή αισθάνεσαι ασφαλής τότε να το κάνεις. Αυτό είναι καλό για εσένα. Αν όμως δεν αισθάνεσαι ότι πρέπει να το κάνεις, τότε μην το κάνεις.

Έχω νοσήσει δύο φορές και δεν ξέρω τι θα γίνει στο σώμα μου με το εμβόλιο. Ξέρω όμως, πώς θα αντιδράσει το σώμα μου στον κορωνοϊό. Δεν θέλω λοιπόν να ρισκάρω κάνοντας κάτι που ίσως επηρεάσει το σώμα μου».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021, 09:59

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜύκονος: «Αγάλματα» οι περαστικοί στη φωτογράφηση μοντέλου
Επόμενο άρθροΣυγκλονίζει η Ιωάννα με την κατάθεση της – Τα μαλλιά μου πέφτανε, έπιανα το πρόσωπό μου και καταλάβαινα ότι λιώνω