Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 23:29

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τρίτης (20/10), την προετοιμασία του εν όψει της πρεμιέρας του στους ομίλους του Champions League, με τη Μαρσέιγ (21/10, 22:00, Cosmote Sport 2) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα εφετινά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, ενημέρωσε μετά το τέλος της προπόνησης τους παίκτες του πως θα είναι όλοι διαθέσιμοι για τον αγώνα με την ομάδα της Μασσαλίας. Το μεσημέρι της Τετάρτης θα ανακοινώσει στο ξενοδοχείο την τελική αποστολή του αγώνα.

Σε μία κίνηση που είχε περισσότερο ως σκοπό, τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, πριν από ένα παιχνίδι που θεωρείται «κλειδί» και θα κρίνει πολλά ως προς την πρόκριση.

Για το ματς με τη Μαρσέιγ συμπεριλήφθηκαν όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα οι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης (τερματοφύλακες), Ραφίνια, Ντρέγκερ, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Βινάγκρε, Χολέμπας (αμυντικοί), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Πέπε, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Σουρλής, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Βρουσάι (μέσοι) και Μασούρας, Μπρούμα, Ελ Αραμπί, Χασάν, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς (επιθετικοί).


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, 23:31

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤζακ ποτ στο Τζόκερ
Επόμενο άρθροΕκτός Premier League Οζίλ και Παπασταθόπουλος