Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, 16:50

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού άφησε μιλώντας στη NOVA ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος έκανε λόγο για πρόβλημα επικοινωνίας και στρατηγικής με τη διοίκηση της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν είμαι εδώ για να ακολουθήσω τις επιλογές και τις ιδέες άλλων».

Με αφορμή ερώτηση για το ενδεχόμενο απόκτησης του Φραν Βέλεθ, ο προπονητής των «πράσινων» ανέφερε: «Επειδή εγώ δεν είμαι ένας επαγγελματίας που ήρθε για να βγάλει το ψωμί του στον Παναθηναϊκό, επειδή είμαι παιδί της ομάδας, θέλω να ενημερώνω τον κόσμο για κάποια πράγματα που αφορούν την ομάδα.

Αυτά τα δύο χρόνια έχουμε δουλέψει πολύ σκήρά για να μπει η ομάδα σε ένα σωστό δρόμο και να κοιτάξει πιο ψηλά. Όταν γίνονται λάθη στο παρελθόν, θα πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας να μην τα επαναλαμβάνουμε.

Οταν επαναλαμβάνονται, τότε η κατάσταση γίνεται χειρότερη. Σε όλα τα μεγάλα κλαμπ, οι ομάδες χτίζονται πάντα με βάση τα θέλω των προπονητών. Εγώ βρίσκομαι εδώ για να εκπαιδεύσω τους ποδοσφαιριστές για να βρεθούν σε ένα καλύτερο επίπεδο, δεν είμαι ούτε για να ακολουθήσω τις επιλογές, ούτε τις ιδέες των άλλων!

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ζει απρόβλεπτες καταστάσεις, πρέπει να λειτουργεί μα βάση την εξέλιξή του. Δεν μπορώ να το προδικάσω τι θα γίνει στο τέλος, θα το δείξει ο χρόνος. 

Δεν αφορά στον Βέλεθ, αυτό που λεώ. Αφορά τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Απλώς βρήκα πάτημα την ερώτηση για να πω αυτά που ζω στην ομάδα κι αυτή είναι μία προσωπική μου τοποθέτηση.

Η ομάδα θα πρέπει να χτίζεται με τα θέλω τα δικά μου και όχι άλλων.  Το τι θα γίνει, θα φανεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Το θέμα είναι διοικητικό, είναι η επικοινωνία και η συνεργασία με το διοικητικό κομμάτι. Δεν θα το κάνω προσωπικό με τον Τσάβι Ρόκα. 

Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει με το τέλος της σεζόν. Δεν αφήνω ενδεχόμενο. Είμαι ξεκάθαρος. Αφορά την επικοινωνία του σταφ, με τη διοίκηση της ομάδας. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, το βγάζω προς τα έξω γιατί ποτέ δεν κρύβομαι».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, 17:01

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέο παιχνίδι σε δημοφιλή εφαρμογή ανησυχεί τους γονείς (video)
Επόμενο άρθροKEΘΕΑ: Στις 27/2 η παρουσίαση της έκθεσης του ΟΗΕ για τον έλεγχο των ναρκωτικών