Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020, 21:43

Ενθουσιασμένος για την -επικείμενη- ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι, μιλώντας στην ουγγρική ιστοσελίδα «nemzetisport.hu».

Ο 67χρονος τεχνικός τόνισε πως αναλαμβάνει κι επίσημα τα νέα καθήκοντά του από την προσεχή Δευτέρα (19/10), ανέφερε πως μίλησε με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος του ζήτησε να ξαναδώσει στο «τριφύλλι» τη θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είναι μάγος και ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχουν οι «πράσινοι» τους στόχους τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάζλο Μπόλονι για τον Παναθηναϊκό:

«Η σύμβαση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι για 1,5 χρόνο. Η συμφωνία δεν προέκυψε μέσα σε μια μέρα, επειδή η κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν επέτρεπε προσωπικές συναντήσεις.

Έτσι, πέρασα την τελευταία εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας ταυτόχρονα κάποια προσωπικά θέματα της μητέρας μου, που ζει στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού μού έχει περιγράψει τις ιδέες του: θέλει η ομάδα να ανακτήσει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε γνωρίζω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες.

Φυσικά, είναι αδύνατο να αλλάξουμε τα πράγματα σε μια μέρα, επειδή δεν είμαι μάγος! Από την άλλη πλευρά πιστεύω στη δουλειά, όχι στο «hocus pocus» (σ.σ. μαγεία)! Με περιμένει πολλή δουλειά, εμένα και την ομάδα και τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν και ο Παναθηναϊκός θα μπει στο σωστό δρόμο», τόνισε αρχικά ο Μπόλονι και πρόσθεσε:

«Ενας προπονητής ποτέ δεν ξέρει πότε θα φύγει ή πότε θα τον χρειαστούν, επομένως είναι καλό να έχεις πάντα τη βαλίτσα σου. Το επάγγελμά μας είναι ακριβώς έτσι».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020, 21:49

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ κορωνο’ι’ός στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθροΣυνάντηση «γιγάντων» στην Αθήνα, κοινή έξοδος για Giannis, Τσιτσιπά και Καραλή