«Ο Τσίπρας αποτελεί έμπνευση, κάτω από τις λέξεις βρίσκεται ο Αλέξης…» ανέφερε η βουλευτίνα σε συνέντευξή της

 

«Φιλικό» χαρακτήρισε το περιβάλλον για την ίδια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου υποστηρίζοντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ότι «δεν με βλέπουν σαν τη μύγα μες στο γάλα. Αν με έβλεπαν διαφορετικά δεν θα είχα παραμείνει».

 

Η ίδια επέμεινε ότι «εγώ είμαι το 145, οι άλλοι έξι είναι το 151. Όταν προσχώρησα στον ΣΥΡΙΖΑ ηταν ήδη 153 κι εγώ έγινα το 154 και δεν με είχαν ανάγκη. Πήγα θεληματικά και κατόπιν ωρίμου σκέψεως».

 

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου επέμεινε ότι «πήγα και δεν ζήτησα τίποτα για τον εαυτό μου, Ως βουλευτής πήγα, ως απλώς βουλευτής μένω. Αν ηταν να εκμεταλλευτώ το 151 θα μπορούσα να το είχα κάνει για λογαριασμό μου. Δεν πήρα ούτε τον γιο μου αν και είναι ορκωτός λογιστής ακόμα και όταν στην Ένωση Κεντρώων που είχαν βάλει δύο άχρηστους για να βγάλει υποχρεώσεις ο κ. Λεβέντης» προσθέτοντας ότι «δεν θα δεχόμουν να γίνω υπουργός για να μην μπορεί να μου πει κανείς τίποτα».

 

Όσο για το τι θα κάνει σε περίπτωση κατά την οποία δεν είναι υποψήφια βουλευτής απάντησε ότι «με έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις και τα εγγόνια μου. Θα μου μείνει μια πικρία, έχω περάσει, όμως, πολλές στη ζωή μου και έχω σταθεί στα πόδια μου».

 

Υποστήριξε, τέλος, ότι παρά τις αναφορές τις στα αγγούρια στον καβγά που είχε on air με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο «δεν ειμαι ομοφοβικό άτομο, έχω ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης. Ο Γιακουμάτος το είπε υποτιμητικά ότι “δεν είμαι ομοφυλόφιλος”. Κακώς το είπα και παρεξηγήθηκα».

 

Επέμεινε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «αποτελεί έμπνευση. Εξάλλου υπήρχε και το τραγούδι “κάτω από τις λέξεις βρίσκεται ο Αλέξης”» ενώ όσον αφορά την πρόταση που της έγινε για φωτογράφιση ρούχων είπε «εταιρεία ενδυμάτων μου έχει πει να κάνω φωτογράφιση με τα ρούχα τα δικά της και είπα μπορώ να το κάνω για ταγιέρ και τα χρήματα να τα κάνω χορηγία στην Κιβωτό και τη Γέφυρα Ζωής για παιδιά με σύνδρομο Down».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑποφασισμένη η κυβέρνηση για μονομερείς ενέργειες για την α’ κατοικία
Επόμενο άρθροΠαγκρήτιος διαγωνισμός ελαιολάδου για πέμπτη χρονιά