Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020, 19:47

Το εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν, για την 3η αγωνιστική της Euroleague, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά απόψε, όπως ήταν προγραμματισμένο, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού που υπάρχουν στη γαλλική ομάδα!

Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, η γαλλική ομάδα δεν συμπληρώνει τον απαιτούμενο αριθμό παικτών, κι έτσι δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας με το «τριφύλλι».

Πιο συγκεκριμένα η Βιλερμπάν, στην οποία υπήρξαν 11 κρούσματα κορωνοϊού, έχει μείνει με επτά διαθέσιμους παίκτες και δύο νέοι, οι οποίοι όμως δεν είχαν δηλωθεί στην Ευρωλίγκα.

Έτσι, βάσει του κανονισμού που έχουν υπογράψει όλες οι ομάδες, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 20-0. Πάντως για την τύχη του ματς θα αποφανθεί οριστικά ο αθλητικός δικαστής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της EuroLeague

«Ο αγώνας της EuroLeague για την 3η αγωνιστική της Regular Season μεταξύ της Βιλερμπάν και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Αθηνών που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί. 

Πολλοί παίκτες της Βιλερμπάν έχουν βρεθεί θετικοί στην COVID-19, με την ομάδα να μην έχει τουλάχιστον οκτώ παίκτες στη Λίστα Εξουσιοδότησης ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί να παίξει.

Έχει ανοίξει διαδικασία που θα αξιολογηθεί από τον Δικαστή της EuroLeague ο οποίος θα λάβει την απόφαση εν ευθέτω χρόνω σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς της EuroLeague για τη σεζόν 2020-21 λόγω της COVID-19.»


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020, 19:56

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακός: Ο Καμαρά επέστρεψε υγιής
Επόμενο άρθροΈνοχος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία και τον βιασμό της Suzanne Eaton – Δεν του αναγνωρίσθηκε κανένα ελαφρυντικό