Η Αλεξάνδρα Ούστα, κατά τις μέρες της καραντίνας, πέρασε όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγο της, Γιάννη Σαρακατσάνη και το παιδάκι τους.

Το πρωί της Τετάρτης, η ηθοποιός, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο γιος τους δεν θα βαφτιστεί καθώς ήδη έχει όνομα. Και το όνομα του μικρούλη είναι Αύγουστος.

«Σαν διάθεση μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά! Το χαίρομαι πολύ το μωρό μου, χαίρομαι πολύ που έχω χρόνο να αφιερώνω σε αυτό και περνάω πολύ ωραία» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν σκεφτόμουν ότι θα φτάσω στο σημείο να έχω παιδιά, όμως, ήρθαν έτσι οι συνθήκες και οι συγκυρίες. Είναι κάτι που σου βγαίνει προφανώς στην πορεία. Εν τέλει πραγματικά ζω πολύ μεγάλες στιγμές που όσο και αν τις περιγράφει κάποιος που έχει παιδιά, αν δεν κάνεις εσύ, δεν μπορείς να βιώσεις αυτά τα συναισθήματα».

Αναφορικά με τη βάπτιση διευκρίνισε: «το παιδί έχει όνομα οπότε δεν θα κάνουμε βάπτιση. Τον λένε Αύγουστο» και πρόσθεσε μιλώντας για τη δουλειά της: «Την δουλειά μου βεβαίως και την έχω στα πλάνα μου αλλά, επειδή ζούμε σε αυτό τον κόσμο, αυτές τις μέρες που ξέρουμε όλοι ότι ήρθε ο κορονοϊός και μας ανέτρεψε τα πάντα, εννοείτε ότι στο άμεσο μέλλον δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνομιλία Μητσοτάκη-Κόντε για το Ταμείο Ανάκαμψης και τις συνδέσεις Ελλάδας-Ιταλίας
Επόμενο άρθροΠρωταθλητής για όγδοη συνεχή χρονιά ο Ολυμπιακός