Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022, 21:15

Επίθεση στην ΕΠΟ και στον πρόεδρό της, Τάκη Μπαλτάκο για το θέμα της επιλογής του Μπένετ στη θέση του αρχιδιαιτητή εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Super League 1 και ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στον χαιρετισμό του, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2022-23.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον. Να βγάλουμε το ποδόσφαιρο από το τέλμα. Δεν αντέχουμε να βλέπουμε την Ελλάδα να μην συγκαταλέγεται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Όλοι γνωρίζετε όσα έχουν συμβεί με την ΕΠΟ. Ζει από τα λεφτά που δίνουν οι ομάδες και μας επιτρέπει ασέβεια. Είδατε πως η πλειοψηφία των ομάδων ήθελε να οργανώσει την επαγγελματική διαιτησία ο κ. Κλάτενμπεργκ αλλά δεν ήθελε η ΕΠΟ. Κάναμε μια σύμβαση με τον κ. Κλάτενμπεργκ. Δεν πρόκειται να συνεχιστεί η οικονομική μας αφαίμαξη από την ΕΠΟ.

Έχοντας πάντα το νόμο στο πλευρό μας και σε επικοινωνία με την UEFA και τη FIFA. Στα έσοδα από το στοίχημα οι ημερομηνίες παίρνουν συνέχεια αναβολές και αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί, θα πρέπει εμείς οι ιδιοκτήτες της ομάδας να τα πούμε παραπάνω πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα». 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022, 21:18

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Κλικ» της σύλληψης του Ντέιβιντ Μπόουι το 1976 πωλήθηκε για 4.500 ευρώ
Επόμενο άρθροΑυτή είναι η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος 2022-2023!