Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Απριλίου 2020, 16:31

Τις εντυπώσεις του από τις μέρες… καραντίνας στην Ελλάδα μοιράστηκε ο Μιχάλι Κόρχουτ σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του (haon.hu). Ο Ούγγρος πλάγιος μπακ του Άρη αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, στο πώς περνάει την καθημερινότητά του ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει δεχθεί καμία κρούση από τον Παναθηναϊκό.

Αναφορικά με το συμβόλαιό του, ο 31χρονος μπακ διευκρίνισε: «Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι το συμβόλαιό μου λήγει αυτό το καλοκαίρι. Λέγεται ότι ψάχνουν (σ.σ. στον Παναθηναϊκό) για αντικαταστάτη του Εμάνουελ Ινσούα, αλλά δεν έχει προσεγγίσει κανείς ούτε εμένα ούτε το μάνατζερ μου για το θέμα αυτό, οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω».

Για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά και το τι συμβαίνει στην Ελλάδα με τον COVID-19, ο πρώην άσος των Ντέμπρετσεν και Χάποελ Μπερ-Σεβά, τόνισε: «Βρισκόμαστε σε καραντίνα για εβδομάδες. Έπρεπε να μείνουμε στην Ελλάδα, γιατί στην παρούσα κατάσταση ήταν απρόβλεπτο το πότε θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε.

Όπως έμαθα, στην Ουγγαρία δεν είναι πάντα κλειστά, αλλά αυτό δεν ισχύει πλέον εδώ. Εδώ μπορείς να βγεις από το σπίτι, αν μπορείς να αποδείξεις πού πηγαίνεις και ποιος είσαι. Απ’ ό,τι βλέπω, οι άνθρωποι ακολουθούν τους περιορισμούς».

Όσο για το πώς περνάει τις ημέρες της καραντίνας, ο Κόρχουτ σχολίασε: «Μπορείς να πας για ένα τρέξιμο εδώ, αλλά όχι με μέλος της οικογένειας. Ευτυχώς έχουμε ένα δάσος κοντά στο οποίο μπορώ να βγω και να τρέξω.

Τώρα που είμαι σπίτι, βοηθάω στις δουλειές. Με περισσότερη ή λιγότερη επιτυχία… Έχουμε επίσης ένα σκύλο, συνήθως τον παίρνω για μια βόλτα, αυτό ακόμα επιτρέπεται. Επίσης, διαβάζουμε βιβλία και παρακολουθούμε ταινίες, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο μας».


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Απριλίου 2020, 16:36

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟι παίκτες της Premier League αντιτίθενται στη μείωση 30% των μισθών τους
Επόμενο άρθροΓιαννάκης, Ολυμπιονίκες και ποδοσφαιριστές καλούν σε εθελοντική Αιμοδοσία