Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022, 22:08

Την απογοήτευσή του για την κατάσταση που επικρατεί στα «παράθυρα», με αφορμή τις ιδιαίτερες συνθήκες υπό τις οποίες οι ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο εξέφρασε ο προπονητής της Εθνικής μας, Δημήτρης Ιτούδης, μετά την ήττα με 80-60 από τη Λετονία στο Ηράκλειο.

«Οι παίκτες μας έδωσαν τις μάχες τους, είχαν θέληση, όμως πρέπει να δούμε την πραγματικότητα. Σουτάραμε άσχημα και με αυτά τα ποσοστά δεν κερδίζεις κανέναν. Παλέψαμε, αναγκάσαμε τον αντίπαλο σε λάθη, αλλά είχαμε άσχημα ποσοστά. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στη Λετονία. Σήμερα είχαμε μία ομάδα, αύριο θα έχουμε μια άλλη και δεν ξέρω τι θέλει η FIBA από αυτή τη διαδικασία. Την ρωτάω επίσημα, τι ακριβώς θέλει. Είμαι εδώ επειδή το θέλω, επειδή θέλω να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Ευχαριστώ τον κόσμο και την ΕΟΚ. Στρέλνιεκς, Τίμα και Μπέρτανς έχουν εμπειρία από τη EuroLeague και έβαλαν 51 πόντους. Αυτό λέει πολλά».

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022, 22:08

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαραπέμπεται σε δίκη άντρας εκπαιδευτικός κατηγορούμενος για βιασμό γυναίκας επίσης εκπαιδευτικού
Επόμενο άρθροΚληρονομιά Τράγκα: Η Μαρία Καρρά καλείται να δώσει εξηγήσεις για αδήλωτα περιουσιακά στοιχεία 30 εκατ. ευρώ