Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ στον «τελικό» πρόκρισης για τους «32» του Europa League.

Ο πρωτοπόρος της Super League ηττήθηκε με «κάτω τα χέρια» από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα με 3-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, όπου από τον 12ο όμιλο θα συνεχίσουν η Τσέλσι (πρώτη του γκρουπ) και οι Λευκορώσοι.

Η υπόθεση πρόκριση, αλλά και ο νικητής της αναμέτρησης, είχαν ξεκαθαρίσει από το πρώτο 45λεπτο, όταν ο ΠΑΟΚ είχε εικόνα διάλυσης. Η ΜΠΑΤΕ έκανε «πάρτι» στην «χάρτινη» άμυνα του «Δικεφάλου του Βορρά» και προηγήθηκε με 3-0, με τους γηπεδούχους να «καταρρέουν» αδικαιολόγητα μετά το πρώτο τέρμα που δέχτηκαν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο διάστημα αυτό για τους φιλοξενούμενους ήταν ο πρώην άσος του Πλατανιά, Σίγκνεβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου (το ένα με πέναλτι), ενώ από δική του ασίστ ο Σκάβις είχε ανοίξει το σκορ στο 18΄.

Το γρήγορο γκολ του Πρίγιοβιτς στην επανάληψη (59΄) και η αποβολή του Σίγκνεβιτς στο 62΄ έδωσαν κάποιο ενδιαφέρον στο ματς. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν πάρα πολύ για να βρουν ένα ακόμη γκολ και να ξαναμπούν στο ματς, έχασαν δύο -τρεις καλές ευκαιρίες, αλλά η ΜΠΑΤΕ άντεξε και έφυγε νικήτρια με το «καθαρό» 3-1.

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως το τρίτο γκολ του Σίγκνεβιτς ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών στην εξέδρα, με τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων» να αποδοκιμάζουν εν χορώ τους παίκτες για την εικόνα που παρουσίαζαν.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε ο στρατηγικός διάλογος Ελλάδας
Επόμενο άρθροDEAL NEWS:H EΓΚΥΡΗ-EΠIXEIPHMATIKH KAI ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ EΦHMEPIΔA