Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ακρόασης του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής.

 

Η άρση ασυλίας του έχει ζητηθεί μετά τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, για συκοφαντική δυσφήμιση με ανάρτηση του κ. Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πολάκης είπε ότι η μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη είναι ένας φθηνός αντιπερισπασμός. «Εγώ έπιασα τον κλέφτη κι εκείνος μου κάνει μήνυση γιατί του μίλησα άσχημα» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, εξερχόμενος της Επιτροπής Δεοντολογίας, σημειώνοντας πως τη δήλωση αυτή την επανέλαβε και μέσα στην Επιτροπή.

 

Ο κ. Πολάκης είπε ότι δεν πρέπει να αρθεί η ασυλία του, καθώς η μήνυση αφορά την περίοδο άσκησης υπουργικών καθηκόντων και, άρα, πρέπει να κινηθεί διαδικασία συλλογής υπογραφών και συγκρότηση ειδικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης, δηλαδή να κινηθεί η διαδικασία του άρθρου 86 του Συντάγματος και όχι η διαδικασία για την άρση της βουλευτικής ασυλίας.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΞεκινάει από την Κυριακή το διευρυμένο εορταστικό ωράριο μέχρι το Πάσχα
Επόμενο άρθροΣΕΒΕΚ: Από τα τέλη Φεβρουαρίου η τιμή κρέατος αυξήθηκε 30