Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, 19:55

Στην ανάγκη του Ολυμπιακού να αφήσει πίσω του την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα και να επικεντρωθεί στην αυριανή (15/10, 21:00, Novasports 4HD) με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του παραμονή του αγώνα με τους Λιθουανούς, για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

«Πάντα υπάρχει περιθώριο να δουλέψεις πράγματα και από κάθε παιχνίδι πρέπει να μαθαίνεις», είπε ο Μπαρτζώκας αναφερόμενος στον χθεσινό (13/10) αγώνα με την Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

«Φυσικά υπάρχουν πράγματα που κάνουμε καλά και κάποια άλλα που ακόμη δεν κάνουμε καλά, αλλά έχουμε περιθώρια να τα βελτιώσουμε. Αυτή είναι μια διαδικασία που γίνεται σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Έτσι οι ομάδες γίνονται καλύτερες και οι καλές ομάδες εξελίσσονται μέσα στη χρονιά. Πιστεύουμε πως είμαστε σε αυτή τη διαδικασία και θα γίνουμε καλύτεροι. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν πρέπει να σταθούμε περισσότερο στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, αλλά και ρεαλιστικά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Έχουμε έναν αγώνα αύριο κόντρα σε έναν αντίπαλο που τον σεβόμαστε πάντα. Πέρυσι χάσαμε δύο παιχνίδια στην τελευταία κατοχή από την Ζαλγκίρις και είναι μια ομάδα που πάντα παίζει με αυτοπεποίθηση εδώ. Βεβαίως πλέον είναι διαφορετική ομάδα, με διαφορετικό προπονητή, όμως, είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς, μετά από μια δύσκολη διαδικασία χθες. Παίξαμε σαρανταπέντε λεπτά με μεγάλη ένταση και επίσης κάναμε ταξίδι και φτάσαμε στην Ελλάδα στις έξι το πρωί. Όμως, αυτή είναι η δουλειά μας και αύριο πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Συγκρίνοντας το εφετινό ρόστερ της Ζαλγκίρις με το περυσινό, είπε: «Η Ζαλγκίρις έχασε 4-5 βασικούς παίκτες, τους αναπλήρωσε, όμως, με πολύ έμπειρους. Ο Καλνιέτις, ο Στρέλνιεκς είναι παίκτες που έχουν παίξει πολλά χρόνια σε αυτό το επίπεδο. Ο Γκιφάι… Αυτή τη στιγμή έχει χάσει τον Λοβέρν που είναι τραυματίας. Είναι μια ομάδα που πρεσβεύει τη λιθουανική σχολή και έχει τα εξής χαρακτηριστικά… Ξέρουν μπάσκετ, παίζουν με ένταση και ταχύτητα. Οι γκαρντ τους είναι πολύ διεισδυτικοί, ο Λεκαβίτσιους, ο Μουντιέ επιτίθονται με τη μπάλα και ξέρουν να εκτελούν. Είναι ένα παιχνίδι απαιτητικό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021, 19:57

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία – Τρομακτικές εικόνες και συγκλονιστικά βίντεο από όλη την Ελλάδα
Επόμενο άρθροΤροχαίο στο κέντρο του Βόλου με δυο τραυματίες