Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021, 18:23

Νέοι «πονοκέφαλοι» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς εν όψει του κυριακάτικου (03/10, 20:30, Novasports Prime) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο για την 5η αγωνιστική της Super League, καθώς στην προπόνηση της Παρασκευής (01/10) δεν πήραν μέρος οι Σωκράτης Διούδης και Φώτης Ιωαννίδης, λόγω ίωσης.

Υπενθυμίζεται πως ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον τραυματία Φραν Βέλεθ (τράβηγμα στο δικέφαλο) και, δύο 24ωρα πριν από το ελληνικό «clasico», όπως όλα δείχνουν, θα χρειαστεί να τροποποιήσει εκ νέου το αγωνιστικό πλάνο του.

Στον αντίποδα, ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (01/10), ξεπερνώντας τις μυϊκές ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διήμερο κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το ματς του Φαλήρου.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε μέρος της προπόνησης, οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Σιδεράς, Ούφε Μπεκ έκαναν ατομικό, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Φραν Βέλεθ, Γιασίν Αγιούμπ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021, 18:24

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕΕΔΑ – Η νέα διάταξη του Ποινικού Κώδικα περί ψευδών ειδήσεων πλήττει την ελευθερία της έκφρασης
Επόμενο άρθροΠέθανε 63χρονος έμπορος