Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 17:44

Σχεδόν μισή έχει μείνει η «φαρέτρα» του Γιώργου Μπαρτζώκα εν όψει του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν, για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Tο πρόβλημα με τον Μπράντον Πολ και η νέα πιθανή απουσία του Όγκουστιν Ρούμπιτ έχουν αφήσει τους Πειραιώτες με οκτώ μόλις ετοιμοπόλεμους παίκτες (Μπόλγντγουιν, Κόνιαρης, Νικολαΐδης, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ, Έλις).

Παρά την φημολογία και τους… κινδύνους που ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες, ο κανονισμός της Euroleague δεν κάνει λόγο για πιθανό μηδενισμό λόγω ανεπάρκειας στον αριθμό των παικτών που θα δηλωθούν για το παιχνίδι.

Μία ομάδα μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και με οκτώ αθλητές στο ρόστερ της, αρκεί να υπάρχουν αποδείξεις πως όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ ταλαιπωρούνται από τραυματισμό ή ασθένεια.

Αν πάλι δεν συμπληρώνεται ούτε οκτάδα, τότε η αναμέτρηση αναβάλλεται, αλλά αυτό δεν αφορά άμεσα τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον για την ώρα. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται την ενεργοποίηση του νεαρού Αλεξέι Ποκουσέφσκι, κάτι που ίσως δώσει μία μικρή «ανάσα» στους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν υπολογίζουν (εκτός των Πολ – Ρούμπιτ) στους Σπανούλη, Ρότσεστι και Χαραλαμπόπουλο.

Σε κάθε περίπτωση, κίνδυνος για μηδενισμό δεν υφίσταται και ο… αποδεκατισμένος Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μία αναμέτρηση με μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 17:48

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ 40χρονη σύντροφός του τον χώρισε επειδή είναι «ηλικιωμένος και τσιγγούνης»
Επόμενο άρθροΗ Ρωσία απαγορεύει προσωρινά την είσοδο στους Κινέζους πολίτες εξαιτίας του κορωνοϊού