Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 08:27

O προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε ό,τι αφορά το θέμα της ανάληψης της τεχνικής της Εθνικής Ανδρών, μετά τη νίκη των Ρώσων επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Αναφερόμενος στον αγώνα με τους «πράσινους», ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην απραξία της ελληνικής ομάδας, λόγω των περιστατικών κορωνοϊού που την ταλαιπώρησαν. «Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου γιατί ήταν αποφασιστική. Είχαμε αργό ξεκίνημα, αλλά μετά τα πέντε – έξι λεπτά, δώσαμε τον ρυθμό στην άμυνα, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και βρήκαμε ελεύθερα σουτ.

Ο Παναθηναϊκός επηρεάστηκε από το γεγονός πως είχε προβλήματα με τον κορωνοϊό το προηγούμενο διάστημα, ήταν κάτι που φάνηκε στον ρυθμό του, αποτυπώθηκε στην απόδοσή του, στην πορεία του αγώνα. Όλοι μας αντιμετωπίζουμε προβλήματα, τα οποία απλά πρέπει να διαχειριζόμαστε και να ξεπερνάμε.

Η ΤΣΣΚΑ άξιζε τη νίκη, γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή, δείχνει ότι δεν ξεχνάει και αναγνωρίζει όσα περάσαμε όλοι μαζί για δεκατρία χρόνια», είπε ο Ιτούδης.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα της Εθνικής Ανδρών, είπε: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Είναι σε επαφή και συζήτηση οι δύο άνδρες (σ.σ.: Βαγγέλης Λιόλιος και Αντρέι Βατούτιν). Σε κάποιο εύλογο διάστημα θα υπάρχουν νεότερα και εξελίξεις. Δεν υπάρχει κάτι να σας πω ή να είναι σε εξέλιξη ή δεν γνωρίζετε».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 08:29

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤουρκικό ΥΠΕΞ – «Δεν ξεχνάμε τα βάρβαρα εγκλήματα στην Ανατολία»
Επόμενο άρθροΡόδος – Τεράστιος τοίχος κατέρρευσε και συνέθλιψε δύο αυτοκίνητα