Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 17:43

Η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα διαψεύδει κατηγορηματικά ότι προσέλαβε εταιρεία, η οποία μέσω λογαριασμών στα social media επιχειρούσε να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του προέδρου των Καταλανών, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, αποδομώντας παράλληλα αντιπάλους του, αλλά και νυν και πρώην παίκτες του συλλόγου.

Οι «μπλαουγκράνα» επιβεβαιώνουν μεν τη συνεργασία τους με την εταιρεία “I3 Ventures”, επισημαίνοντας όμως ότι αυτή είχε να κάνει αποκλειστικά με την παρακολούθηση αναρτήσεων στα social media που αφορούν το κλαμπ.

Προσθέτει ότι, αν αποδειχθεί πως η εταιρεία είχε σχέση με τους επίμαχους λογαριασμούς, η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της, ενώ ζητά επανόρθωση από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», που προχώρησε στη συγκεκριμένη αποκάλυψη.

Η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής:

«Η Μπαρτσελόνα αρνείται κατηγορηματικά κάθε σχέση και πολύ περισσότερο πρόσληψη υπηρεσιών συνδεδεμένων με λογαριασμούς social media που μεταδίδουν αρνητικά μηνύματα για οποιοδήποτε πρόσωπο ή ένωση που έχει ή είχε οποιαδήποτε σχέση με το σύλλογο.

Η I3 Ventures δεν έχει καμία σχέση με αυτούς τους λογαριασμούς και, αν οποιαδήποτε τέτοια σχέση αποδειχθεί, ο σύλλογος θα διακόψει άμεσα τη συνεργασία και θα αναλάβει την αναγκαία νομική δράση, προς υπεράσπιση των συμφερόντων του.

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει ότι έχει σύμβαση υπηρεσιών παρακολούθησης των κοινωνικών δικτύων, ώστε να λαμβάνει γνώση θετικών ή αρνητικών μηνυμάτων που την αφορούν. Με τις υπηρεσίες αυτές, ο σύλλογος φροντίζει τη διασφάλιση της φήμης του, καθώς και όσων συνδέονται με αυτόν (χορηγών, παικτών, προπονητών…).

Ο σύλλογος ζητά την άμεση επανόρθωση των πληροφοριών που διαδόθηκαν και επιφυλάσσεται του δικαιώματος νομικής δράσης, εναντίον αυτών που συνεχίζουν να εμπλέκουν το σύλλογο σε τέτοιες πρακτικές».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020, 17:51

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧρηματιστήριο: Άνευρη η αγορά – Πτώση 0,27%
Επόμενο άρθροΠάτρα: Προφυλακιστέα η 27χρονη που κατηγορείται για το θάνατο του παιδιού της