Ένα εκτενές ρεπορτάζ για τη διάσωση των 152 προσφύγων από το δεξαμενόπλοιο «Αριστοφάνης» του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει η Daily Mail. Η αγγλική εφημερίδα υπογραμμίζει ότι ο «επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης κατέχει τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Ολυμπιακό» και με αυτή την αφορμή αναφέρεται στο περιστατικό της διάσωσης.

Η Daily Mail σημειώνει στο κείμενό της ότι «το σκάφος που ανήκει στον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Ολυμπιακού έσωσε περισσότερους από 150 μετανάστες μετά που τους βρήκε σε ένα πλοίο που βυθιζόταν στη Μεσόγειο».

Στη συνέχεια η γνωστή εφημερίδα θυμίζει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Φόρεστ το 2017, ενώ σημειώνει ότι ο «Αριστοφάνης» κατευθυνόταν την περασμένη Παρασκευή από την Αίγυπτο στην Ιταλία.

Το ρεπορτάζ της Daily Mail

Μετέφερε τους μετανάστες στην Κρήτη

Το κείμενο επισημαίνει ότι το πλήρωμα του «Αριστοφάνη» σήμανε συναγερμό όταν εντοπίστηκε ένα ξύλινο πλοίο 15 μέτρων νότια της Πελοποννήσου. Στη συνέχεια, το άρθρο περιγράφει πώς κινητοποιήθηκαν και οι ελληνικές Αρχές, ενώ υπογραμμίζει ότι μια έγκυος γυναίκα χάθηκε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της διάσωσης.

Τέλος, το ρεπορτάζ της Daily Mail σημειώνει ότι ο «Αριστοφάνης» κατευθύνθηκε στην Παλαιόχωρα στην Κρήτη για να μεταφέρει τους μετανάστες, πριν να ξεκινήσει για ένα ακόμα ταξίδι στην Αίγυπτο. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι διανθισμένο με πολλές φωτογραφίες.

Πηγή φωτογραφιών: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦίλης για Κεραμέως – Αρνείται να καταδικάσει τη χρυσαυγίτικη δράση
Επόμενο άρθροΕμβόλιο για τον κορωνοϊό: Το ένα τρίτο των διστακτικών τελικά εμβολιάζονται, άλλοι τόσοι το σκέφτονται – Νέα έρευνα