Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Μαΐου 2021, 16:16

Απόψε θα γίνει γνωστή η πρώτη φιναλίστ του εφετινού τελικού του Champions League, καθώς στις 22.00 (Cosmote Sport 6) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ρεβάνς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν, για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Etihad», με τους «πολίτες» να έχουν το πάνω χέρι, όσον αφορά στην κατάκτηση του εισιτηρίου, μετά τη νίκη τους με 2-1 σκορ στο Παρίσι και μάλιστα με ανατροπή!

Στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων ο Μαρκίνιος σκόραρε και πάλι, δίνοντας στους Παριζιάνους προβάδισμα μετά  15’, όμως η Σίτι επέστρεψε εντυπωσιακά στην επανάληψη και με γκολ των Ντε Μπρόινε και Μαχρέζ έφερε… τούμπα το ματς, αποκτώντας προβάδισμα για να βρεθεί στις 29 Μαίου στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Σίγουρα απόψε η ομάδα του Γκουαρντιόλα θα χρειαστεί παιχνίδι ανάλογο με το δεύτερο 45λεπτο στο Παρίσι, κόντρα σε μια ομάδα που έχει νικήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ευρώπης στο δικό τους γήπεδο αυτή τη σεζόν (1-4 τη Μπαρτσελόνα και 2-3 τη Μπάγερν).

Οι φιλοξενούμενοι θα επιχειρήσουν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση από το κυρίαρχο πρώτο τους ημίχρονο εναντίον της Σίτι, καθώς επιδιώκουν απεγνωσμένα να βρεθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό και φυσικά αυτή τη φορά να κατακτήσουν το τρόπαιο. 

«Αυτός ο σύλλογος δεν έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης. Είμαστε καλοί παίζοντας με έναν συγκεκριμένο τρόπο, δεν μπορούμε να το κάνουμε διαφορετικά», είπε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι,  Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ εκείνος της Παρί ΣΖ. Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τόνισε:

«Στο ποδόσφαιρο πρέπει να πιστέψεις. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε γκολ και να κερδίσουμε. Φυσικά είμαστε κάτω από μια μικρή πίεση, αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να δοκιμάσεις.» Να σημειωθεί ότι ο  Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο τέταρτος διαιτητής στην αναμέτρηση.

 

 Τα παιχνίδια:

 Τρίτη 4/5

 Μάντσεστερ Σίτι- Παρί ΣΖ (2-1)

 

 Τετάρτη 5/5

 Τσέλσι- Ρεάλ Μαδρίτης (1-1) 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Μαΐου 2021, 16:41

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Καιρός την Τετάρτη 5 Μα’ί’ου
Επόμενο άρθροΚυπελλούχος Ουγγαρίας με την Ούιπεστ ο Κουτρουμπής