Συνέντευξη στην ΕΡΤ Κομοτηνής παρεχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου.

Ο κ. Χαρίτου στάθηκε στο γεγονός πως η Χώρα ήταν με δεμένα χέρια και πόδια και η κυβέρνηση με πρόγραμμα ήπιας προσαρμογής, κατόρθωσε να την κρατήσει όρθια και να την οδηγήσει έξω από τα μνημόνια.
Παραδέχθηκε πως έγιναν λάθη και στρεβλώσεις, πως το μήνυμα ελήφθη και πως οι διορθώσεις θα γίνουν, πως η μεσαία τάξη είναι στο κέντρο του σχεδιασμού του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπεραμύνθηκε της πολιτικής της κυβέρνησης για την ανθρωπιστική κρίση και για τους ανθρώπους που έμειναν χωρίς εργασία και την επιχείρησή τους από τη μια στιγμή στην άλλη. «Να μην ξεχνάμε τις εικόνες με τα τρόφιμα που έδιναν οι παραγωγοί σε αυτούς τους πολίτες. Αυτές τις 680.000 πολίτες έπρεπε να τους πετάξουμε στο δρόμο;»
Υποστηρίζει πως μπορεί να κοιτάει τον κόσμο καθαρά στα μάτια και πως ήταν παρών σε κάθε θέμα που προέκυπτε. «Δεν κρύφτηκα και συγκρούστηκα με την κυβέρνηση για το θέμα της 4η Νομικής στην Πάτρα».
Τέλος κατέστησε σαφές πως είναι ρεαλιστικό από κάθε άλλη φορά να καταφέρει να εκλεγεί ως Βουλευτής και να ξεδιπλώσει το όραμά του για μια Ροδόπη, που θα αξιοποιεί τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης του κ Χαρίτου στην ΕΡΤ Κομοτηνής.
https://drive.google.com/open?id=1S_FpvrgPQe0m-fcD_fGKeehpuK2SY8l4

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔωρεά της οικογένειας Μπαρτζελιώτη προς τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου
Επόμενο άρθροΌλοι οι στόχοι που θέσαμε έχουν επιτευχθεί (audio)