”Ο Δήμος Βόλου δεν φέρει ευθύνη για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις πλημμύρες τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου στην πόλη”, υποστήριξε ο δήμαρχος Αχ. Μπέος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας και κατηγόρησε τις μειοψηφίες ότι, ”κάνουν το άσπρο μαύρο και περιμένουν να γίνουν καταστροφές για να κατηγορήσουν τη Δημοτική Αρχή”.

Ο επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Ι. Αποστολάκης ζήτησε να γίνουν έγκαιρα οι αποστραγγιστικές εργασίες στη Νεάπολη και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή δημιούργησε μια νησίδα στην οδό Λαρίσης, που επέτεινε το πρόβλημα.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι, στην περιοχή έχει ξεκινήσει νέο αντιπλημμυρικό έργο που θα παραδοθεί εντός του Νοεμβρίου και μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα λειτουργήσει.

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Ριζόπουλος είπε ότι δεν έγιναν έργα υποδομής, αλλά έργα βιτρίνας που κρύβουν τα προβλήματα.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μουλάς κατηγόρησε τον επικεφαλής της ΛΑΣ ότι κινδυνολογεί και πανικοβάλει τον κόσμο χωρίς ουσία.

Ο δήμαρχος είπε ακόμα ότι, από 21 ως 24 Νοεμβρίου θα γίνει στο Βόλο το συνέδριο της ΚΕΔΕ με πολλά οικονομικά οφέλη για την πόλη.

Τέλος είπε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα είναι ειδική, θα γίνει απολογισμός σχετικά με το τι παρέλαβε η Δημοτική Αρχή, τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια και τι θα πράξει στο επόμενο διάστημα, ενώ κάλεσε τους συμβούλους των μειοψηφιών να παραστούν για να ενημερωθούν.

Προηγούμενο άρθρο«Θα παίξουμε όπως πάντα για να κερδίσουμε»
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία Bogdan: Θα επηρεάσει και την Αττική, λέει ο Σάκης Αρναούτογλου