Η Hellenic Asset Management διακρίθηκε με βραβείο ως ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης περιουσίας (Wealth Management) στην Ελλάδα για το 2018, από το θεσμό World Finance Wealth Management Awards.

 

Η Hellenic Asset Management είναι ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσίας. Έχει αδειοδοτηθεί ως Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε. (Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων) και εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (Αριθμός Αδείας 29/768/27.10.2016).

 

 

Η ομάδα πλαισιώνεται από εξειδικευμένα στελέχη του χρηματοοικονομικού τομέα, με πολυετή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις σε διεθνείς και ελληνικές τράπεζες, όπως UBS, Bank of America, Deutsche Bank, JPMorgan, Eurobank, Marfin και Τράπεζα Πειραιώς. Η Εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό Τραπεζών σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας εξασφαλίσει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις για τους Πελάτες της.

 

Τα «World Finance Wealth Management Awards» αναγνωρίζουν στις εταιρείες που βραβεύονται τη συνέπεια και την αξιοπιστία στις πρακτικές διαχείρισης περιουσίας που εφαρμόζουν. Κύρια κριτήρια αξιολόγησης αποτελούν το επιχειρηματικό μοντέλο, η λειτουργική αριστεία και καινοτομία, καθώς και η προσήλωση της Διευθυντικής Ομάδας. Ενδεικτικά, έχουν βραβευθεί τα τελευταία έτη σε διάφορες κατηγορίες δεσπόζουσες εταιρείες όπως HSBC, BNP Paribas, Santander, BBVA, Vontobel, Eurobank Asset Management, NBG Asset Management και άλλες.

 

Σύμφωνα με το Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αντώνη Μιχόπουλο «η επιβράβευση αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση των κόπων και προσπαθειών μας, κίνητρο για την επιδίωξη υψηλότερων στόχων και δέσμευση για το συνεχή εμπλουτισμό και την διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών»

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚίνδυνος για σοβαρό ατύχημα στο Αιγαίο
Επόμενο άρθροΗ νέα σύνθεση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου