Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 15:51

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο (2-1), το βράδυ της Τετάρτης (11/5), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play off, άφησε πίσω της κι ακόμη μία σημαντική, αγωνιστική «πληγή» με τον τραυματισμό του Φώτη Ιωαννίδη. Ο 22χρονος επιθετικός, που χτύπησε στο πρώτο εικοσάλεπτο κι αντικαταστάθηκε στο 22′ από τον Καρλίτος, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Πέμπτης (12/5), η οποία έδειξε πως έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Ο Ιωαννίδης θα ξεκινήσει αμέσως θεραπείες, θα χάσει δεδομένα τα δύο τελευταία ματς των play off με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 14/5, εντός, 9η αγωνιστική) και τον ΠΑΟΚ (Τρίτη 17/5, εκτός, 10η αγωνιστική) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Οι πιθανότητες, πάντως, για να είναι διαθέσιμος ο νεαρός φορ στον τελικό είναι αρκετά αυξημένες, αν και θα γίνεται καθημερινά επανέλεγχος της κατάστασής του από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 15:56

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο ΠΑΣΟΚ, οι μεταγραφές και η επιστροφή στις ρίζες
Επόμενο άρθροΣμαράγδα Καρύδη: Σε μια ερωτική σκηνή με τον Θοδωρή, τα λόγια μας φαίνονταν αστεία