Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 21:12

Tι κι αν βρίσκεται στην Αυστραλία; Ο Παναγιώτης Κονέ δεν σταματά να σκέφτεται την Ελλάδα και το απέδειξε συνεισφέροντας στη μάχη που δίνει η χώρα μας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, σε συνεννόηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, πρόσφερε έξι αυτοκίνητα από την εταιρεία Europcar, στην οποία είναι μέτοχος, για όσο διάστημα διαρκέσει η πανδημία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έπειτα από τις διαρκείς και συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου και της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθής Παπακώστα, παρέλαβε σήμερα 15 Απριλίου 2020, έξι (6) οχήματα (τύπου Van), ευγενική προσφορά του Παναγιώτη Κονέ, μετόχου της εταιρείας Europcar.

Τα οχήματα διατέθηκαν για όλη τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και θα ενισχύσουν σημαντικά το έργο που καταβάλλουν καθημερινά οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Κονέ και την εταιρεία Europcar που στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτό το δύσκολο και απαιτητικό αγώνα».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020, 21:43

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠλατανιώτη: «Θα έρθουν καλύτερες ημέρες»
Επόμενο άρθροΘέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν ο Μπάικς