Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός στο γραφείο του στη Βουλή, για να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στο ΝΑ Αιγαίο αλλά και τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής.

Στις 12:30 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στις 13:30, με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, στις 18:15, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, κα στις 19:30, με τον Γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.
Η συνάντηση με τον ΓΓ του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 9:30 το πρωί.

Ο πρωθυπουργός είχε την Τετάρτη το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν μετά την έκδοση της παράνομης τουρκικής ΝAVTEX για έρευνες νότια του Καστελόριζου έως τις 2 Αυγούστου. Επί τάπητος η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, οι διμερείς σχέσεις και η Αγία Σοφία. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, επισημάνθηκε η σημασία της διατήρησής της ως πανανθρώπινης κληρονομιάς, συμβόλου ειρήνης και ομόνοιας.

Νωρίτερα, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία της Άνγκελα Μέρκελ με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Σήμα πλήρους επιχειρησιακής ετοιμότητας, διαρκούς επαγρύπνησης και ψυχραιμίας στέλνει η Αθήνα, στη σκιά της κλιμάκωσης που επιχειρεί η Άγκυρα.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟλονύχτια μάχη με τις φλόγες στις Κεχριές Κορινθίας-Διάσπαρτα μέτωπα
Επόμενο άρθροΣτα ευρωπαϊκά δικαστήρια ο όμιλος Ευμορφίδη για το ξενοδοχείο κάτω από την Ακρόπολη