Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ-Δομή υποστήριξης φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διοργανώνει διαδραστικό σεμινάριο με τίτλο:«Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Κατανοώ, προσαρμόζομαι, αλληλεπιδρώ!».

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα συζητηθούν τα εμπόδια προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και οι βασικέςπρακτικές μέσα από τις οποίες μπορεί να ενισχυθεί η πρόσβαση και η ολόπλευρη συμμετοχή τους μέσα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται στην φοιτητική κοινότητα καθώς και στο διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και θα έχει διαδραστικόκαι βιωματικό χαρακτήρα.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30-12:00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο στο Συγκρότημα Γαιόπολις, στο Κεντρικό Κτίριο Διοίκησης (https://goo.gl/maps/fQY512GD3krf3cFM7).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 6 Μαρτίου με σύνδεση με το πανεπιστημιακό email, στον ακόλουθο σύνδεσμο https://forms.office.com/e/48krm7Gqks ή ακολουθώντας το qr-code.
Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Προηγούμενο άρθροΣτον Βόλο σήμερα ο Γιάννης Πλακιωτάκης
Επόμενο άρθροHμέρα Αθλητισμού στον Δήμο Σκιάθου