O 4ος Διαγωνισμός Φλάουτου «Ουρς Ρούτιμαν» με τη συμμετοχή πολλών μουσικών ταλέντων από πολλές περιοχές, ωδεία & σχολές, μεταξύ των οποίων και από τη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, διεξήχθη στο Ωδείο Αθηνών, υπό την αιγίδα του και με την υποστήριξη του Heritage & Museums και της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Αθήνα. Το 2ο Βραβείο, με χρηματικό έπαθλο στην κατηγορία της απονεμήθηκε στην Αναστασία-Πηγή Χαλκιά, μαθήτρια και μέλος της Παιδικής-Νεανικής Ορχήστρας & Χορωδίας της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ.


Επιπλέον στην πόλη της Λάρισας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ-Διαγωνισμός Σαξοφώνου που το διοργάνωσε ο «Σύλλογος Επαγγελματιών Μουσικών Σαξοφώνου » και το φιλοξένησε το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, με καλεσμένους παγκοσμίου φήμης καθηγητές του οργάνου. Το 3ο Βραβείο στην κατηγορία Α’ με έπαθλο δωρεές από πολλούς Διεθνείς Μουσικούς Οίκους που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ, απέσπασε ο νεαρός μαθητής της Μουσικής Σχολής Νίκαιας Θωμάς Οικονόμου, στην νεοσύστατη τάξη του καθηγητή Βασιλάκη Νίκου.

Τους διακριθέντες, οι Καθηγητές & η Διεύθυνση της Σχολής, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Δ.Ε.Κ. όπου ανήκει διοικητικά η Σχολή, συγχαίρουν θερμά για την επιτυχία τους και εύχονται καλή πρόοδο στις σπουδές τους και πολλές νέες διακρίσεις στην πορεία τους.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθρο“ΝΑΕΡΑΣ”: Με τη δύναμη του νερού και του αέρα η ενέργεια στην Ικαρία (video)
Επόμενο άρθροΕκδήλωση για τον ήλιο και τις αλλιώσεις του δέρματος