Η επίδοση της ίδιας της εταιρείας, τα ξενοδοχεία – μέλη της αλλά και οι επικοινωνιακές πρωτοβουλίες της στο εξωτερικό, έφεραν και φέτος την Axia Hospitality στην κορυφή, χαρίζοντάς της 7 βραβεία στην απονομή των Greek Hospitality Awards.

 

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία απέσπασε:

 

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Sales Representative Company

 

Χρυσό βραβείο για το 1st International Tweet Up, στην κατηγορία Best Initiative Promoting Greece Abroad

 

Xρυσό βραβείο για το ξενοδοχείο – μέλος της “Suites of the Gods Cave Spa Suites”, στην κατηγορία Best Greek All Suites Hotel

 

Xρυσό βραβείο για το ξενοδοχείο – μέλος της “Αthens Mansion Luxury Suites”, στην κατηγορία Greek Boutique City Hotel

 

Αργυρό βραβείο για το ξενοδοχείο – μέλος της “Patmos Aktis Suites & Spa”, στην κατηγορία Βest Greek Beach Resort

 

Αργυρό βραβείο για το ξενοδοχείο – μέλος της “Amaya Villas”, στην κατηγορία Greek Villas & Holiday Homes

 

Αργυρό βραβείο για το ξενοδοχείο – μέλος της “Myst Boutique Hotel” στην κατηγορία Greek New Boutique Resort

 

Στην ίδια διοργάνωση ο Ιδρυτής και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιάννης Κυρίτσης απέσπασε την τιμητική διάκριση Greek Hospitality Influencer.

 

Ο κος Κυρίτσης δήλωσε σχετικά: “Οι παραπάνω διακρίσεις μας γεμίζουν με υπερηφάνεια, αλλά και μεγάλο αίσθημα ευθύνης, αφού επιβεβαιώνουν την ανάγκη των Ελλήνων ξενοδόχων για υψηλού επιπέδου εξειδικευμένη τεχνογνωσία στον τομέα των πωλήσεων. και των κρατήσεων των καταλυμάτων τους. Η Axia Hospitality αν και εμπλουτίζει διαρκώς το χαρτοφυλάκιό της με νέες ηχηρές συνεργασίες, ωστόσ

ο επιμένει σθεναρά πιστή στο όραμά της, να προσφέρει boutique και εξατομικευμένες υπηρεσίες κρατήσεων και πωλήσεων στα ελληνικά ξενοδοχεία. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συνεργάτες μας που μας εμπιστεύονται τις πωλήσεις των ξενοδοχείων τους.”

Την τελετή απονομής που διοργανώθηκε από την Εthos Media παρακολούθησαν περισσότεροι από 500 πρωταγωνιστές της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και η πρώην Υπουργός Τουρισμού και βουλευτής Α’ Αθηνών κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΝέες Σχολές και Τμήματα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Επόμενο άρθροTο γαλλο-γερμανικό δίδυμο είναι «όλο και πιο κοντά»