Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, 20:49

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παρακολούθησε το βράδυ της Κυριακής το επιτυχημένο ντεμπούτο της Χάμαρμπι στο σουηδικό πρωτάθλημα (2-0 την Έστερσουντ). Η επίσκεψη, όμως, προκάλεσε διαμάχη στη Σουηδία, επειδή ο επιθετικός της Μίλαν, μέτοχος κατά 25% στο σύλλογο της Στοκχόλμης, παραβίασε τα πρωτόκολλα κατά της Covid-19.

Ο Ιμπραΐμοβιτς στην πραγματικότητα, όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Χάμαρμπι Ρίτσαρντ Φον Ούξκουλ, μπήκε στα αποδυτήρια μετά την αναμέτρηση για να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είχε προπονηθεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Μια είσοδος, ωστόσο, που δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς οι οποίοι έχουν εγκριθεί για τον κορωνοϊό.

Στο εσωτερικό του σταδίου μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού προσωπικού, αυστηρά πίσω από κλειστές πόρτες. Η σουηδική ομοσπονδία, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, θα μπορούσε να ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Αυτή η γρήγορη επίσκεψη, που είχε την έγκριση της Μίλαν καθώς έγινε σε ημέρα ρεπό, τροφοδοτεί τις φήμες για πιθανή μετακίνηση του Ιμπραΐμοβιτς στη Χάμαρμπι, στο τέλος της σεζόν.

Ο Σουηδός, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε αντιπαράθεση με τον εκτελεστικό διευθυντή των «ροσονέρι» Ιβάν Γκαζίδη στα αποδυτήρια του Μιλανέλο, εντός της Τετάρτης θα υποβληθεί σε εξέταση για να δει πώς προχωρά η ανάκαμψη μετά τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στην προπόνηση της 25ης Μαΐου.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020, 20:51

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟμάδα εργασίας υφυπουργείου-ΕΟΕ για τον νέο αθλητικό νόμο
Επόμενο άρθροΈρχονται οι ανακοινώσεις για το US Open