Ο Δήμος Βόλου ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει  διανομή  προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή θα γίνεται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και εκτός της αργίας του Αγίου Νικολάου την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου ως εξής:

09:00 – 15:00 στο χώρο πλησίον του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Δ/νση: Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη (περιοχή Κάραγατς)

τηλ. επικ. 2421048846 & 2421353140-141

Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα για τους ημεδαπούς, ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο, ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το  γνήσιο υπογραφής.

Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι: αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, γάλα, τοματοχυμός, τυρί φέτα, γραβιέρα, βόειο κρέας, χοιρινό κρέας,  πατάτες, μήλα, βρεφικά είδη, υγρό πιάτων, σκόνη πλυντηρίου, υγρό γενικής χρήσης , οδοντόκρεμα .

Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του COVID-19.

Για το λόγο αυτό, οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στο χώρο της διανομής μόνο κατόπιν ραντεβού, που θα καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία και θα ενημερώνονται μέσω sms ή τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ.

 

Προηγούμενο άρθροΔείπνο Καραμανλή-Σαμαρά στα βόρεια προάστια – Το «μενού» της συζήτησης
Επόμενο άρθροΙρανός δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι επειδή πανηγύριζε την ήττα της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ