Σε δωρεάν διανομή ειδών παντοπωλείου, οπωροκηπευτικών, κρέατος σε δικαιούχους προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD όπως ανακοίνωσαν οι δήμοι Χανίων, Αποκορώνου και Πλατανιά.
Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ
Η Διανομή θα πραγματοποιηθεί από το χώρο της αποθήκης του Δήμου στη ΡΕΓΓΙΝΑ Κύπρου 8 την Τρίτη 11 Ιουνίου και την Τετάρτη 12 Ιουνίου από τις 08:30 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι προσκομίζοντας οπωσδήποτε την έγκριση ΤΕΒΑ – ΚΕΑ και το ΑΜΚΑ τους .
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Η διανομή θα γίνεται από το Δημαρχείο Πλατανιά, στο Γεράνι, ΜΟΝΟ την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 και από τις 09:30 έως τις 13:30
Οι ενδιαφερόμενοι – ωφελούμενοι, στους οποίους έχει σταλεί , sms για ενημέρωση, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο τους , καθώς και το ΑΜΚΑ του δικαιούχου , τυπωμένο από ΚΕΠ.
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
Η διανομή οπωροκηπευτικών και γάλα-βρεφικές τροφές, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 από τις 11:30 έως τις 15:00 και την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 από τις 9:00 έως τις 15:00, στο Δημαρχείο Βρυσών , στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αποκορώνου . Η διανομή θα γίνει αυστηρά μόνο για αυτές τις δύο ημέρες.
Οι δικαιούχοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα τρόφιμα με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης – A.M.K.A. Η παραλαβή των τροφίμων από τρίτα άτομα θα γίνεται μόνο με προσκόμιση εξουσιοδότησης.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔέσμευση Νότη Μηταράκη για Τελωνείο Χίου
Επόμενο άρθροΤη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας από τον ΠτΔ