Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020, 09:21

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το ματς με την Γρανάδα (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD) για τους ομίλους του Europa League, ωστόσο παράλληλα τρέχουν οι διαπραγματεύσεις με την Παλμέιρας για την παραχώρηση του προπονητή Αμπέλ Φερέιρα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ ο Πορτογάλος τεχνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Βραζιλίας και απομένει η συμφωνία της Παλμέιρας με τον ΠΑΟΚ. Τα Μέσα στη χώρα του καφέ αναφέρουν ότι η ομάδα από τη Βραζιλία έχει συμφωνήσει να επωμιστεί όλο το συμβόλαιο του Φερέιρα, που εισπράττει περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Από εκεί και πέρα το συμβόλαιο του Φερέιρα με τον ΠΑΟΚ προβλέπει ρήτρα αποδέσμευσης 7 εκατ. ευρώ, αλλά οι Βραζιλιάνοι διαπραγματεύονται για να τον αποκτήσουν με μια αποζημίωση της τάξεως των 600.000 ευρώ.

Οι ιθύνοντες της Παλμέιρας γνωρίζουν ότι ο Πορτογάλος παρέμεινε το καλοκαίρι στον «Δικέφαλο του Βορρά» λόγω της υψηλής αποζημίωσης που θα πλήρωνε ο ΠΑΟΚ για να τον απομακρύνει.

Όσο για τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος έχει κάνει πολύ καλό έργο τα τελευταία χρόνια στην Κ19 αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της πρώτης ομάδας.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020, 09:23

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ σε συναντήσεις με Δήμαρχο και Περιφερειάρχη -Δωρεάν rapid τεστ στη Νέα Παραλία
Επόμενο άρθροΓιατί το ανοσοποιητικό μπορεί να καθυστερήσει την επίθεση κατά του ιού