Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022, 19:24

Σε διάψευση προχώρησε η ΑΕΚ για τον Ερίκ Ζουνιόρ Ντινά Εμπιμπέ, με αφορμή το δημοσίευμα που ήθελε την «Ένωση» να έχει καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του 21χρονου Γάλλου μέσου της Παρί Σεν Ζερμέν

Από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κατέστη σαφές ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα από την πλευρά της ομάδας για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Μάλιστα και σε περαιτέρω διευκρινιστική ερώτηση για το αν διαψεύδεται και το ενδιαφέρον, η απάντηση είναι «ναι, δεν υπάρχει κάτι με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή». 

«Θα δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ ο Μπαρμπόσα»

Εν τω μεταξύ δημοσίευμα του γαλλικού σάιτ «nice-premium» κάνει λόγο οτι ο Βραζιλιάνος χαφ, Ντανίλο Μπαρμπόσα, που αγωνίζεται στη Νις θα δανεικός στην ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ: «Ένας ακόμη Βραζιλιάνος που πρέπει να φύγει από την ομάδα είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Ο παίκτης που κάποτε έλαμψε με την Μπράγκα στην Πορτογαλία χάθηκε στη Βαλένθια, στην Μπενφίκα και στη Σταντάρ Λιέγης. Κόστισε την ομάδα της Ριβιέρας 12 εκατ. ευρώ το 2018.

Φόρεσε την κοκκινόμαυρη φανέλα 49 φορές, όμως δεν έδειξε ότι άξιζε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν.

Ο Μπαρμπόσα επέστρεψε στη Βραζιλία πριν από έναν χρόνο. Επιστρέφοντας στη Γαλλία στις αρχές του Ιανουαρίου, θα δοθεί δανεικός εκ νέου, αυτή τη φορά στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022, 19:31

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροKαταδικάζει τις κυβερνοεπίθεσης σε site της Ουκρανικής κυβέρνησης
Επόμενο άρθροΚΚΕ – «Όσοι δεν μπορούν να φροντίσουν τον εαυτό τους, δεν μπορεί να αφήνονται έρμαια στα χέρια ιδιωτών – Το κράτος να αναλάβει την ευθύνη»