Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 22χρονος που φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του 26χρονου στις Σπέτσες. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Ο άτυχος νέος βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, αιμόφυρτος δίπλα στη μηχανή του, και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας σαν θύμα τροχαίου.

Σε μια ερημική περιοχή, στη θέση Αγριόπετρες βρέθηκε γύρω στις 9:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, βαριά τραυματισμένος ο 26χρονος, δίπλα  στη μοτοσικλέτα του. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Yγείας του νησιού όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Ο νεαρός, υπάλληλος συνεργείου μοτοσικλετών,  έφερε τραύματα στην κοιλιά.

Οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι πιθανότατα αυτά δεν είχαν προκληθεί από τροχαίο—όπως ανάφεραν οι πρώτες εκτιμήσεις- και ενημέρωσαν τις αρχές. Ο ιατροδικαστής στον Πειραιά όπου έγινε η νεκροτομή διαπίστωσε ότι ο 26χρονος είχε δεχτεί χτύπημα με μαχαίρι στην κάτω αριστερή κοιλιακή χώρα.

Μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση οι αστυνομικοί των Σπετσών συγκέντρωσαν μαρτυρίες ατόμων που φέρονται να είδαν συμπλοκή του 26χρονου με έναν 22χρονο νεαρό, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έμενε στην εξοχική του κατοικία στο νησί.
Μάλιστα κάποιοι μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι ο φερόμενος ως δράστης κυνήγησε το θύμα, κρατώντας εκτός από ένα στιλέτο και ένα πιστόλι.

Οι αστυνομικοί  συνέλαβαν τον 22χρονο ως ύποπτο για τη δολοφονία. Ο νεαρός , που το καλοκαίρι διατηρούσε μπαρ στο νησί, φέρεται να γνώριζε το θύμα.

«Μίλησα την Κυριακή με την αστυνομία και μου είπαν ότι ο γιος μου έχει μια εμπλοκή με ένα τροχαίο. Μίλησα μαζί του και  μου είπε ότι θα πάει για μια κατάθεση στο τμήμα. Εκεί όμως τον κράτησαν. Ο γιος μου δεν ξέρει τίποτα» δήλωσε ο πατέρας του 22χρονου.

Σε βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά.

Αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του 22χρονου στις Σπέτσες μια καραμπίνα και δυο πιστόλια ρέμπλικα, ένα στιλέτο , ένα μαχαίρι και μικροποσότητα χασίς.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Νίκος Κουντούρης, Γιάννης Γαλανόπουλος, Ηλίας Κούκος

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροChampions League (Live)
Επόμενο άρθροΒόλος:Κι άλλο κορωνοπάρτι