Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η Sky Express απέσπασε ακόμα δυο σημαντικά βραβεία, δείχνοντας έτσι την εξέλιξη και τη σταθερά ανοδική της πορεία.

 

Πιο συγκεκριμένα, στο 19ο Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών που διοργάνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Sky Express διακρίθηκε σε δυο κατηγορίες.

 

Απέσπασε το 1ο Βραβείο ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία μεταξύ των 10 εταιρειών που κατέγραψαν την υψηλότερη επιβατική κίνηση καθώς και το 1ο Βραβείο ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στην αγορά εσωτερικού.

 

Τα βραβεία παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express κύριος Θεόδωρος Κροκίδας, καθώς και ο Εμπορικός Διευθυντής, κύριος Γιάννης Λιδάκης, οι οποίοι ευχαρίστησαν τόσο τη διοργάνωση και όλους τους ανθρώπους της Sky Express, όσο και τους επιβάτες της Sky Express, οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν την εταιρία σε αυτή τη δυναμική της πορεία.

 

Η Sky Express διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, πραγματοποιώντας πάνω από 30.000 πτήσεις ετησίως, εξυπηρετώντας 32 προορισμούς σε όλη τη χώρα. Διαρκής στόχος της εταιρίας είναι να αποτελεί τη Νο1 επιλογή των επιβατών, οι οποίοι το 2018 ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠαραγγέλνει 40 αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας
Επόμενο άρθροΝα ξεκαθαρίσει το τοπίο του Brexit