Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου κοινοποίησε την ενόχλησή της για τη στιγμή που επέλεξε ο Γιόακιμ Λεβ να ανακοινώσει στους Τόμας Μίλερ, Τζερόμ Μπόατενγκ και Ματς Χούμελς, ότι δεν θα κληθούν ξανά στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, κρίνοντας ότι έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. 

Ο πρόεδρος των Βαυαρών Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε και ο αθλητικός διευθυντής, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, συνυπέγραψαν δήλωση στην οποία αμφισβητούν τόσο το χρονικό σημείο, όσο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ανακοινώθηκε η απόφαση για τους τρεις παίκτες της Μπάγερν.

«Το γεγονός ότι οι παίκτες ενημερώθηκαν (…) λίγες μέρες πριν από ένα σημαντικό αγώνα τίτλου πρωταθλήματος εναντίον της Βόλφσμπουργκ αλλά και το κρίσιμο επαναληπτικό ματς για το Champions League ενάντια στο Λίβερπουλ, μας ενοχλεί», αναφέρουν τα δύο διοικητικά στελέχη της Μπάγερν.

 

Επισημαίνουν δε, ότι ο τελευταίος διεθνής αγώνας της Γερμανίας ήταν τον Νοέμβριο και ότι ο Γιοακίμ Λεβ είχε αρκετό χρόνο από τότε να γνωστοποιήσει την απόφασή του, ενώ εκφράζουν επίσης την έκπληξή τους γιατί χρειάστηκε να γίνει η αιφνιδιαστική επίσκεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού στα γραφεία του συλλόγου στο Μόναχο και να ενημερώσει προσωπικά τους τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά και τους διοικούντες την Μπάγερν.

 

Θα πρέπει να τονιστεί ότι κανείς από τους τρεις ποδοσφαιριστές δεν μπορεί να θεωρηθεί μεγάλος σε ηλικία, καθώς οι Μπόατενγκ και Χούμελς μόλις έκλεισαν τα 30, ενώ ο Μίλερ είναι ένα χρόνο μικρότερος.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜικτά πρόσημα στις ευρωαγορές
Επόμενο άρθροΜε αποχή απειλούν οι Έλληνες διαιτητές μπάσκετ αν σφυρίξουν ξένοι