Κοζάνη: Επισκέψεις Μίμη Δημητριάδη

Ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης με τον ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης θα επισκεφτεί σήμερα  Τρίτη 02/07/2019

Στις 10:00 το Νοσοκομείο Κοζάνης, στις 11:00 την Εφορία Κοζάνης και στις 14:00 το Νότιο Πεδίο του ΛΚΔΜ.

Από τις 18:00 ο κ. Δημητριάδης θα επισκεφθεί την Άρδασσα, το Προάστιο και το Μαυροδένδρι.

Σε πολιτική Εκδήλωση στην Πτολεμαΐδα θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Κοζάνης με τον ΣΥΡΙΖΑ Μίμης Δημητριάδης, την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 21:30 στο café «Στοά».

 

 

 

Κοζάνη: Προεκλογική ομιλία Γιώργου Αμανατίδη

Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ  Γιώργος Αμανατίδης σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου στις 9:30 το βράδυ θα μιλήσει στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη.

 

 

Κοζάνη: Πρόγραμμα επισκέψεων Παρασκευής Βρυζίδου

Η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου θα επισκεφθεί : το πρωί Ασβεστόπετρα, Προάστειο, Δροσερό, Γαλάτεια, Ολυμπιάδα, Περδίκκα και Πεντάβρυσο. Στις 12:30 θα επισκεφθεί καταστήματα και υπηρεσίες της Πτολεμαϊδας. Το απόγευμα θα επισκεφθεί Καρυοχώρι, Άγιος Χριστόφορος, Σπηλιά και Ερμακιά, Στις 8 το βράδυ θα επισκεφθεί Ανατολικό, Κομνηνά, Μεσόβουνο και Πύργοι.

 

 

Κοζάνη: Πρόγραμμα υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ

Το πρόγραμμα των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ έχει ως εξής:

Τρίτη 2/7

Στις 6:00 πμ, η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης και στις 12:00 στο εργοστάσιο της «Ζύμη Alfa».

Στις 12:00, η Έφη Τσίγκα μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης θα περιοδεύσει στα ορυχεία της ΜΕΤΕ και ΛΑΡΚΟ και στις 4 μμ σε Σούπερ Μάρκετ της Κοζάνης.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜε δύο νέες παραγωγές το ΚΘΒΕ υποδέχεται το καλοκαίριΜε δύο νέες παραγωγές το ΚΘΒΕ υποδέχεται το καλοκαίρι
Επόμενο άρθροΤροποποιήσεις Δρομολογίων στις γραμμές της Κρήτης