Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 16:29

Στην δωρεά ψηφιακού ανιχνευτή στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», προχώρησε σήμερα το μεσημέρι αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ. Το συγκεκριμένο ιατρικό μηχάνημα, αξίας 16.000 ευρώ, είναι το πρώτο μιας σειράς που θα δωρηθούν από τον ΠΣΑΠ σε νοσοκομεία της χώρας και είναι προσφορά αγάπης από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, Ελληνες και ξένους, της χώρας. Θα ακολουθήσουν σύντομα αντίστοιχες δωρεές σε νοσοκομεία των Αθηνών και του Ηρακλείου, όπως διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, μιλώντας στην τελετή παράδοσης της συσκευής, παρουσία και των συναδέλφων του Αντελίνο Βιεϊρίνια, Δημήτρη Πέλκα, Φιορίν Ντουρμισάι, Νικολά Ντιγκινί, Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρη Αμαραντίδη, Αλέξανδρου Καλογέρη.

«Νιώθουμε το αίσθημα της αλληλεγγύης και προσφέρουμε στους γιατρούς αυτό το εργαλείο για να κάνουν την δουλειά τους λίγο καλύτερα. Είναι αυτό που μπορούμε να προσφέρουμε σαν κοινωνική ομάδα σε ανταπόδοση των προσπαθειών που κατέβαλαν και θα συνεχίσουν να καταβάλουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό σε όλη την χώρα» είπε ο άλλοτε τερματοφύλακας Γιώργος Μπαντής, ενώ στην παραλαβή παρέστη και ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΣΑΠ ο κ.Παναγιώτης Μπογιατζίδης, Διοικητής Γ΄ Υγειονομικής Περιφέρειας, επαινώντας την ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία.

Από την πλευρά ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βοηθάμε, βοηθάμε τους γιατρούς, θα βοηθήσουμε κι άλλα νοσοκομεία της χώρας, είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν». Ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο Βαγγέλης Μόρας, ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ. Τους ποδοσφαιριστές υποδέχτηκε και ευχαρίστησε εκπροσωπώντας την διοίκηση του Νοσοκομείου ο αντιπρόεδρος του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, Δημήτρης Βαλαρούτσος.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020, 16:32

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ πρώην του Μιράντα Κερ αποθέωσε την νυν Κέιτι Πέρι με σχόλιο σε φωτογραφία της
Επόμενο άρθροΣτόχος η ολοκλήρωση της σεζόν έως τις 12 Οκτωβρίου