Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 16:32

Ο Πάτρικ Λέμος θα ενισχύσει κανονικά την ΑΕΚ στη συνέχεια της σειράς των τελικών της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Ο Βραζιλιάνος πλέι μέικερ, ο οποίος απουσίασε από τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, γιατί είχε αποβληθεί στον τελικό του Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να κρατηθεί το δελτίο του, κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών με αναστολή.

Αυτό σημαίνει ότι ο 26χρονος άσος, ο οποίος έπαιξε στον δεύτερο τελικό, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Αλέξη Αλβανού για τον τρίτο αγώνα της σειράς με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Δευτέρα (16/5, 20:00) στη Χαλκίδα.

Εκεί η Ένωση θα «κυνηγήσει» τη νίκη για να μείνει… ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 2-0 στη σειρά και πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα σημειώσει τρεις νίκες.

Το σχετικό απόσπασμα της απόφασης του αθλητικού δικαστή για τον Λέμος έχει ως εξής: «ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον PATRICΚ ANDRE TONIAZZO LEMOS, αθλητή του σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» (αριθμός δελτίου Ο.Χ.Ε. 80307), την ποινή του αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης με αναστολή».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, 16:38

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός: 4.782 νέα κρούσματα και 18 θάνατοι – Στους 180 οι διασωληνωμένοι
Επόμενο άρθροΠΑΣΟΚ: Αναρτήθηκε το προγραμματικό πλαίσιο του κόμματος – Όλο σχέδιο που επεξεργάστηκαν Χριστοδουλάκης και Κικίλιας