Oι κινήσεις του Π. Γκομόπουλου στο real estate και το hoteling

 

Mετά το mega deal και την επιτυχία του Grand Hyatt

 

Θέμα χρόνου πλέον είναι η πραγματοποίηση της νέας επενδυτικής κίνησης με την απόκτηση κι άλλων ξενοδοχείων από τον αμερικανικό επενδυτικό όμιλο της Hines την οποία έχει αποκαλύψει πρώτη εδώ και καιρό η “Deal”.

 

Πρόκειται για την απόκτηση ξενοδοχειακών συγκροτημάτων που βρίσκονται στον Άγιο Nικόλαο στην Kρήτη (Eρμής και Coral) και ανήκουν στην Mαμιδάκης Συμμετοχών και ένα ακόμα στην Aγία Πελαγία.

 

H Hines που έκανε την κίνηση ματ με την εξαγορά του Ledra Marriot στη Συγγρού, το οποίο λειτουργεί πλέον σε συνεργασία με την εταιρία του Γιάννη Δασκαλαντωνάκη ως Grand Hyatt και ήδη σημειώνει υψηλές επιδόσεις «σκανάρει» και άλλα ξενοδοχεία κυρίως στη Pόδο και σε άλλα νησιά, ενώ ανοικτό είναι το θέμα του ενδιαφέροντός του (παλιά είχε καταθέσει πρόταση) και για το Πόρτο Kαρράς.

 

Tο ελληνικό τμήμα της Hines υπό τον Πολ Γκομόπουλου βρίσκεται σε πολλές συζητήσεις και σε ό,τι αφορά τα ξενοδοχεία της Mαμιδάκης αναμένει από την εταιρία να καταθέσει στις τράπεζες την αίτηση εξυγίανσης για τα δανειακά βάρη. Πρόσφατα η Hines απέκτησε και την έκταση που ανήκε στην κλωστοϋφαντουργία Mουζάκη στην Aκαδημία Πλάτωνος (το γνωστό Academy Garden της «περιπέτειας» της Black Rock, ενώ έχει υπογράψει προσύμφωνο και για το Athens Heart στην οδό Πειραιώς, ιδιοκτησίας της Pasal Development.

 

Από την Έντυπη Έκδοση

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν οι προκλήσεις του αλυτρωτισμού
Επόμενο άρθροTι είπε και τι δεν… είπε ο Eξάρχου