Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 23:27

Για τραυματισμό δύο αστυνομικών στο «Καραϊσκάκη» στη διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό γίνεται λόγος στο κατηγορητήριο που βασίζεται στην έκθεση της αστυνομίας και του παρατηρητή του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της συγκεκριμένης αναμέτρησης δημιουργήθηκε ένταση στην κερκίδα ανάμεσα σε διαπιστευμένους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά και τις αστυνομικές δυνάμεις και από τις συμπλοκές τραυματίστηκε ένας αστυνομικός στο μάτι.

Πάντως, όπως αποκαλύπτει το SDNA,οι αστυνομικοί που στο Φάληρο ήταν δύο και όχι ένας, όπως ήταν γνωστό μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με τo : «Στο 45+ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι του Ολυμπιακού στη θύρα VIP προσπάθησαν να κινηθούν προς το κάτω μέρος της θύρας με αποτέλεσμα να να δημιουργηθεί ένταση και συμπλοκή με τη διμοιρία της αστυνομίας που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό δύο αστυνομικών, ενός από τη διμοιρία και ενός από την αθλητική βία, στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του γηπέδου».  

Ο Ολυμπιακός, θα απολογηθεί την Παρασκευή 16/4 βάσει του άρθρου 15, 4β, α του Πειθαρχικού Κώδικα και απειλείται με βαρύ πρόστιμο 50.000-250.000 ευρώ και ποινή έδρας 2-4 αγωνιστικών, που εφόσον τους επιβληθεί, θα την εκτίσει φέτος.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, 23:36

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Πτήση» σε ιστορικά υψηλά – Στις 34.000 μονάδες για πρώτη φορά ο Dow Jones
Επόμενο άρθροΣτο νοσοκομείο με ελονοσία ο Ομπαμεγιάνγκ