Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 16:58

Με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη εν όψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (15/01, 19:30), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα για τη Ριζούπολη, η οποία θα «πετάξει» στη συνέχεια για την Αθήνα.

Σε αυτήν, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να βρίσκεται ο Χουάν Ιτούρμπε, καθώς και σήμερα ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός έκανε θεραπεία και στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, ο Κριστιάν Λόπεθ συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, αυξάνοντας τις πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία».

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης, για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία (20/1, 21:30, «Κλεάνθης Βικελίδης») θα τεθούν προς κυκλοφορία τα 1.000 εισιτήρια που δικαιούται κάθε σύλλογος, ενώ ο Λουίς Πάλμα, η πρώτη μεταγραφή του συλλόγου για τη χειμερινή περίοδο, αναμένεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το πενταετές συμβόλαιό του.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 17:16

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕρντογάν – Τα… γυρνάει και θέλει «απευθείας διάλογο» με την Ελλάδα
Επόμενο άρθροΦίλης – Σε πανικό και αποδρομή η κυβέρνηση – Ξεθάβει τα σχέδια για πανεπιστημιακή αστυνομία