Μία ακόμα εξαιρετικά δύσκολη εφημερία ήταν η χθεσινή για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με τον κορονοϊό να δοκιμάζει τις αντοχές των υγειονομικών που παλεύουν με την εξάντληση και τις ελλείψεις. Την σκυτάλη των εφημεριών παίρνει το Ιπποκράτειο, που δοκιμάζεται σκληρά καθώς ο ένας γιατρός μετά τον άλλον νοσούν με αποτέλεσμα το βάρος να πέφτει στους ελάχιστους που απομένουν.

Παρά το σκληρό λοκντάουν η Θεσσαλονίκη παραμένει στο κόκκινο, γεγονός που έφερε στην πόλη μας και πάλι τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.  «Ο άμεσος στόχος είναι να δώσουμε δέκα μέρες στο Σύστημα Υγείας για να ανασάνει, εμείς έξω στους δρόμους και οι πολίτες στα σπίτια τους», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη που είχε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Ο κ. Τζιτζικώστας ανακοίνωσε ότι υπέγραψε σήμερα απόφαση για διάθεση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας με 60 οχήματα και άλλο εξοπλισμό.

Έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια και να εφαρμόζουν με αυστηρότητα τα μέτρα, απηύθυνε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και με τη βούλα ο Ντρεοσί
Επόμενο άρθροΔήμος Χανίων: Συλλογή πόρτα – πόρτα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών