Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, 22:26

Μία σύντομη συζήτηση με τον Γιώργο Βαγιαννίδη είχε ο Γιώργος Δώνης πριν από την έναρξη της προπόνησης της Δευτέρας (18/05), θέλοντας να τον «αποφορτίσει» από την πίεση που είναι λογικό πως του έχουν δημιουργήσει όσα γράφονται κι ακούγονται γύρω από το όνομά του και το ποδοσφαιρικό μέλλον του τα τελευταία 24ωρα, μετά την επίσημη κίνηση από τις Ίντερ και Μονακό και την επικοινωνία που είχε με την οικογένειά του ο Γιάννης Αλαφούζος, ζητώντας να κλείσουν ένα τελικό ραντεβού για να μιλήσουν.

Ο 50χρονος προπονητής, λειτουργώντας πιο πολύ με το… πατρικό, παρά με το προπονητικό ένστικτο, θέλησε να δώσει τις συμβουλές του προς τον 19χρονο μπακ-χαφ, ζητώντας του δύο πράγματα: «Κλείσε τα αυτιά σου σε όλα και “καθάρισε” το μυαλό σου. Προσπάθησε να βγάλεις την πίεση από πάνω σου και να είσαι σίγουρος πως θα πάρεις την καλύτερη δυνατή απόφαση. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα όμως, προσπάθησε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο γήπεδο και στην προπόνηση», ήταν ορισμένες από τις ατάκες του Δώνη προς τον νεαρό μπακ-χαφ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού φρόντισε να αλλάξει τη σειρά των προπονήσεων, πηγαίνοντας τα προγράμματα σε απογευματινές ώρες λόγω της ζέστης. Οι «πράσινοι» χωρισμένοι για τελευταία ημέρα στα γνώριμα γκρουπ, έκαναν ασκήσεις τεχνικής και εξάσκηση στα τελειώματα. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι Σένκεφελντ, Νούνες, Νατζ, Μπεκ που έκαναν με τη σειρά τους το τεστ ρυθμού, το οποίο είχαν ακολουθήσει οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού, το προπερασμένο Σάββατο (09/05).

Προς το τέλος του προγράμματος, αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση ο Γιόχανσον που γύρισε ελαφρά τον αστράγαλό του, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχίες.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020, 22:29

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνοίγουν όλοι οι αθλητικοί χώροι του δήμου Αθηναίων
Επόμενο άρθροΕπαναλειτουργούν από 19/5 οι αθλητικοί χώροι του Δ.Α. για αθλούμενους, υποψήφιους ΤΕΦΑΑ και ΑμεΑ